Foot Care Oil

For daily care and when your feet are dry and worn out.

DKK269.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

Vital and refreshing foot care.
Pleasant oil made of nature's best healing herbs. For daily care and when your feet are dry and worn out.
This very pleasant and nourishing oil consists of e.g. olive oil and extracts of nature's best, healing herbs such as marigold, camomile and sage. Together with the essential plant oils, camphor and menthol, this oil is optimal for prevention and daily care and when your feet are dry and worn out. The practical spray makes it easy to dose as required. With 2 pumps per foot daily you have oil for about 2½ months. It is recommended to dose the oil in the palm of the hand and then rub it into the feet. The foot care oil is also available as refill.

40FP30D

Specific References

Reviews


Fantastisk

Fantastisk til fødder og ben. Man får smukke sommerfødder når man bruger fodplejeolien, har brugt gennem flere år.


Kan ikke undvære fodplejeolien!

Jeg kan ikke undvære Alkymea Fodplejeolie. Hver morgen bliver mine ben og fødder smurt med olien. Det lindrer og tager trætheden, og det føles godt for benene. Glemmer jeg det en enkelt gang, bliver jeg hurtigt øm, når jeg går. Huden på mine hæle er også blevet mere blød. Jeg har brugt olien i et par år og vil ikke undvære den.


Blød og dejlig hud

På klinikken bruger vi Alkymea Fodplejeolie i badevandet til vores patienter. Det giver en blød og dejlig hud, der er nemmere at arbejde i. Patienterne synes olien er rigtig lækker og giver en god fornemmelse.


En dejlig duft!

Jeg har brugt Alkymea Fodplejeolie i ca. 1 måned. Huden på mine tørre fødder er blevet virkelig pæne og velværen er tydelig mærkbar. Duften er også optimal og frisk.


Kan ikke undvære fodplejeolien fra Alkymea

Jeg kan ikke undvære Alkymea Fodplejeolie. Hver morgen bliver mine ben og fødder smurt med olien. Det lindrer og tager og trætheden, og det føles godt for benene. Glemmer jeg det en enkelt gang, bliver jeg hurtigt øm, når jeg går. Huden på mine hæle er også blevet mere blød. Jeg har brugt olien i et par år og vil ikke undvære den.


Øger blodcirkulationen

Har man forsømt sine fødder i en periode kan man hurtigt rette dette op. Brug fodpleje olien 3 - 4 dage ved sengetid. Den absorberes hurtigt og giver hurtigt bløde og varme fødder pga. den øgede blodcirkulation.


Hudproblemer på fødderne

Gennem flere år har jeg haft problemer med huden på fødderne. Efter at jeg er begyndt at bruge Alkymea Fodplejeolie kan jeg holde problemet væk. Samtidig bliver fødderne dejligt bløde og føles friske. Så nu behøver jeg ikke mere bruge hormoncreme.

Write your review

Foot Care Oil

For daily care and when your feet are dry and worn out.

Write your review