Camomile Cream

A highly effective product for many skin problems as it contains all the good qualities of olive oil and camomile.

DKK85.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

CAMOMILE CREAM - for problem skin

A highly effective product for many skin problems as it contains all the good qualities of olive oil and camomile. It has a soothing and antipruritic effect and it saturates and heals dry and damaged skin.

A good tip!
In cases where the Camomile Cream is too rich, for instance if your job does not allow you to have greasy hands, it is recommended to use Camomile Cream at night and Clinical Hand Cream during the day. Clinical Hand Cream also contains camomile and olive oil but is a non-greasy lotion.

Product description:
Camomile Cream for problem skin is a very rich cream based on olive oil and made of all-natural ingredients. It contains a strong herbal extract, mainly camomile, bees' wax and vitamin E.

CLINIC INFORMATION:
Recommended for: Chiropodists and skin care clinics.
Is available in large quantity for this purpose.

Furthermore, we can recommend Camomile oil (olive oil with camomile) as a special blend, e.g. with the calming scent of lavender. This oil is suitable for massage of hypersensitive persons. Camomile oil is not a standard product but can be ordered as a special blend.

40KA050

Specific References

Reviews


Genial creme!

Jeg vil bare lige fortælle jer, at jeg er så mega glad for jeres produkter!
Nu køber jeg Kamille Creme og Kamille Massageolie til min lillesøster, som skal have sit første barn til juni, det bliver fantastisk!
God dag og tak for jeres fantastiske cremer især Kamille cremen, den er genial.


dejlig

rigtig god til alle steder på kroppen. kan godt lide der er så meget kamille i. den hjælper virkelig


Kamille creme

Jeg har et barn(en pige på 2,5 år) i min dagpleje. Hun døjede meget med børneeksem og tør hud, specielt omkring øjnene. De svumlede op og blev røde i huden omkring øjnene. jeg fik anbefalet kamille creme og satte moderen ind i brugen af den. Hun blev smurt ind 2 gange dagligt, morgen og aften før sengetid. Efter en uge var generne væk. Nu bruger de det efter behov og pigen har de flotteste øjne uden irritation af huden.
Selv bruger jeg kamille cremen om aftenen, da mine hænder efter utallige håndvask i løbet af dagen bliver meget tørre og sprukne. Jeg bruger klinisk håndhudpleje om dagen, men om aftenen når jeg er klar til at slappe af, slutter jeg af med en omgang kamille creme og så er jeg klar til en ny dag.


Kamillecreme

Jeg bruger Alkymea Kamillecreme til min datters bagdel flere gange dagligt. Den holder hendes hud fin og hel, og efter jeg er begyndt at bruge den creme har hun ALDRIG været rød eller irriteret. Det er den bedste creme jeg nogen sinde har brugt. Når næsen løber, og læberne er tørre, er den også fantastisk. Jeg kan ikke understrege det nok. Alkymea Kamillecreme er fast inventar i vores hjem.


Gylden og lækker kamillecreme

Jeg er Statsautoriseret fodterapeut og meget glad for Alkymea Kamillecreme. Jeg bruger den på patienter med tørre fødder, ben, neglebånd og sprukne hæle før jeg behandler, så jeg bedre kan arbejde, og én gang til ved massage efter behandlingen. Den er dejlig blødgørende og gør huden gylden og lækker. Iflg. patienterne har den en mærkbar virkning. Behandlerens tørre hænder har også megen glæde af cremen.


"FED" creme ;-)

Jeg lider meget af problemer med min hud, og har gjort det siden jeg var 9 mdr. Jeg er overfølsom overfor kat/hest/kanin og mange fødevarer. Alkymea Kamillecreme er en af de få cremer jeg kan tåle. Det er en meget fed creme og den har været rigtig god til min tørre hud.


Kamillecreme

Min datter på 3 år har de sidste år haft hudproblemer, som i den ene knæhase har generet voldsomt. Vi prøvede forskellige cremer men intet hjalp. Efter at vi har brugt Alkymea Kamillecreme er irritationerne minimale. Den tørre og ru hud på resten af kroppen er i dag blød og problemfri.


Super fodcreme

Alkymea Kamillecreme har gjort at mine fødder ikke længere er så trætte, tørre og trælse.


Rød mås

Jeg er mor til Victoria på 14 måneder. Jeg har kun en eneste gang haft problemer med rød mås og tænkte, at hvis nogen har problemer med det, skulle de prøve Alkymea Kamillecreme. Den virker seriøst godt og kan bruges til næsten alt. Victoria havde guffet jordbær til den store guldmedalje i pinsen, jeg tænkte ikke videre over det, før min mor sagde at hun var ildrød i måsen. Jeg gav hende et godt lag Kamillecreme på om aftenen, og der var vitterligt INTET at se næste morgen.
Synes bare at jeg ville dele denne vidunder creme med jer.


Kamillecreme

Læge Carsten Vagn-Hansen anbefaler følgende til en læser af Nordjyske Stiftstidende: ”Der kan også ved kløe i enden være tale om en lille rift ved endetarmsåbningen, f.eks. efter hård afføring. Efter afføring er det klogt at vaske sig, tørre sig godt og derefter smøre lidt Kamillecreme omkring endetarmsåbningen. Jeg kan anbefale Alkymea Kamillecreme, der fremstilles og sælges af Alkymea terapeut artikler.”
Uddrag af artikel i NS tirsdag d. 23. marts 2004, 2. sektion, Mit liv s. 2


Kamillecreme

Vi har siden december 2003 brugt Alkymea Kamillecreme til børn med rødme i bleregionen og til områder med tør hud. Vi valgte at prøve cremen, da vi gennem længere tid brugte mange forskellige produkter, og det var meget individuelt, hvilket produkt, vi anbefalede forældrene at bruge til deres børn. Alkymea Kamillecreme virker rigtig godt.
Efter få ganges brug svinder irritationen, og vi ser sjældent at der kommer hul. Vi bruger også denne Kamillecreme til mødre, der har slidte og ømme brystvorter. Huller heler hurtigt og vorten holdes smidig. Mange mødre efterspørger cremen, også efter børnene er udskrevet, og vi har derfor lagt en pjece om Alkymea's produkter ved Kamillecremen, så forældrene selv kan tage pjecen. Vi har ikke opleven nogen skadelige virkninger af cremen, så som udslet eller infektion. Vi vælger nu næsten udelukkende Alkymea Kamillecreme til behandling af ovenstående problemer.


Fantastisk produkt!

Jeg har i flere uger døjet med revnede brystvorter i forbindelse med amning. Der var bare intet, der hjalp, indtil jeg så jeres Kamillecreme i kiosken på Sønderborg Sygehus. Den købte jeg, i håbet om at DET da havde bare en smile virkning. Og hold da op - jeg kunne bare mærke lindringen med det samme, og allerede næste dag blødte mine brystvorter ikke længere, hvilket de på det tidspunkt havde gjort i 4 uger!
Så jeg har givet besked på barselsafdelingen plus til jordemor og sundhedsplejerske, at jeres Kamillecreme er absolut formidabel til revnede brystvorter, og i fremtiden vil der være en bøtte af dette i mine barselspakker til veninderne, der får børn.
Det er et fantastisk produkt.


Ømme brystvorter?

Som ammende tvillinge mor og derfor uden pause mulighed for brystvorterne blev Alkymea Kamillecreme min redning. Ved intensiv brug helede mine ødelagte og ømme brystvorter hurtigt og effektivt. Et ekstra plus er at smagen ikke forstyrrer børnene. I øvrigt er det en god creme til babyernes fine hud.


Rød numse

Jeg har flere gange afhjulpet venner og familie med Alkymea Kamillecremen, hvor deres børn har haft "røde haler". Efter behandlingsstart, er der kun gået få dage, til de igen har fået en intakt hud.


En lettelse!

Alkymea Kamillecreme er hvad jeg ikke kan leve uden. Jeres produkter bestiller jeg når efteråret starter. Mine fingre begynder at klø, brænder og bliver røde! Så bruger jeg Kamillecremen og hvilken lettelse!

Write your review

Camomile Cream

A highly effective product for many skin problems as it contains all the good qualities of olive oil and camomile.

Write your review