Well'go Cream

Helps to remove heel fissures. Prevents calluses and blisters.

DKK69.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

Application:
For heel fissures, calluses, dry and damaged skin on feet, elbows and cuticles. Is rubbed in as needed.
Cuticles are massaged carefully with the cream.

Treatment of calluses:

1. If necessary the skin can be softened first by taking a foot bath. Afterwards the softened skin is removed.

2. Use a file to remove calluses, if needed.

3. Well'go cream is rubbed into your feet until the skin is saturated.

4. Subsequent daily care with Well'go cream.

 

Qualities:

Heals heel fissures, dry and chapped skin effectively. Helps to loosen calluses gently. Gives the skin an extra protective layer. Leaves a silky-smooth non-greasy surface. Provides the skin with a perfect blend of beneficial oils, fats and herbs. Contains e.g. deer tallow which is an old remedy that protects the feet in case of extreme load, for instance walking tours, sports, or if you are working in a standing position etc.

Product description:

Solid ointment, easy to apply. Yellowish colour of chamomile and olive oil. Faint smell of the herbs in the product. Contains e.g.: Deer tallow (Hirschtalg), olive oil, lanolin, beeswax, honey, chamomile, eucalyptus, thyme.

40WG015

Specific References

Reviews


Well'gå taske model

Denne Well’gå stift er uundværlig i enhver moders taske. Den er god til sårskorper, tør hud, revner m.m. - ex. tørre læber.


2 x Thumbs up!

Hej Alkymea - Jeg må sige at der er god service og jeres Well'gå Creme er super god til hælrevne. Det kan kun anbefales til andre at købe den. Mvh Lars


Varmeste anbefalinger

Jeg havde på et tidspunkt en klient, som havde store problemer med fødderne, og hun fik hjemmebehandlinger af mig hver anden uge. På grund af lang tids brug af et bestemt medikament var hendes hud på fødderne helt ødelagt. Hård, tynd hud, som var ekstremt tør og nærmest gik i stykker, bare man rørte henover med en finger. Hun var dårligt gående, og selv de få skridt hun kunne gå var enormt smertefuldt for hendes fødder pga. store sår, der havde svært ved at hele op. Jeg forsøgte de første par gange at beskære den hårde hud, men det førte til at der gik hul, og fødderne skulle forbindes igen og igen.

En dag havde jeg en bøtte Well’gå Creme med, som jeg smurte på efter behandlingen. Patienten fik besked på, at hjemmeplejen skulle smøre cremen på hver morgen og aften. Da jeg kom to uger senere, var huden markant forbedret. Den virkede stærkere og slet ikke tør. Der var ingen små sår eller revner mere, og jeg kunne beskære det yderste tynde lag hårde hud af, uden at der gik hul.

Jeg må indrømme, at jeg var målløs. Har aldrig set nogen creme være så effektiv på en hud, der var så ødelagt. Patienten var også lykkelig over, at hun nu i det mindste slap for smerter og store sår på fødderne.

Jeg har efterfølgende brugt cremen rigtig meget til meget tør hud og hælrevner, og hver gang er det en succes. Den får mine varmeste anbefalinger og vi sælger Well’gå Stifterne godt.

Sandra Bakowsky, Klinik for Fodterapi Padborg


Anbefaling

Jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejer og bruger Alkymea Well’gå Creme dagligt i min klinik. Den hjælper på tørre fødder og hæl revner og klister ikke, så man kan få strømper på bagefter. Jeg anbefaler denne creme.


Roser

Vil gerne rose jeres Well'gå creme til skyerne! Har for første gang gennem mange år fået bugt med både hård hud & hælrevner. Er imponeret!!!
De bedste hilsner Sidsel Kragelund


Revner i håndfladerne

Jeg har en eksemtype, der gør at jeg får meget hård hud i håndfladerne. Det gør, at der opstår store revner, i stil med dem man kan få på hælene. I løbet af de sidste par år, har jeg prøvet rigtig mange forskellige cremer, uden at finde noget der virker rigtig godt.

Well'gå Cremen kurerer selvfølgelig ikke eksemen, men den hjælper med at holde huden smidig så revnerne reduceres, og når det indimellem revner alligevel, så blødgør den huden omkring, så det bliver lige knap så smertefuldt.

Det er ikke noget vidundermiddel, men det er et af de produkter, jeg har bedst erfaring med.


Det virker bare!

Jeg har igennem længere tid døjet med noget ”hudproblem” på min venstre fod og har prøvet forskellige cremer uden held. Har været ved læge og fået noget andet creme, som heller ikke virkede. Jeg var ved at blive ret irriteret over det. Jeg havde tilfældigvis jeres "Well gå" creme til at stå, som jeg købte sidste år på Rosenholm slots julemarked. Skidt tænkte jeg - jeg prøver at smøre det på......
Skal da lige hilse og sige jeg blev glad , da jeg efter et par dages brug opdagede, at det faktisk helede og begyndte at gå væk. Så nu har jeg brugt den flittigt og mit ”problem” er stort set væk eller ihvertfald holdt nede. Tak for et godt produkt.

De bedste hilsner
Bo Nielsen


Hård hud på hænderne

Hej med Jer - vil blot bekræfte at det er nogle gode produkter I har. Min mand har systemisk sclerodermi på - især - hænder. Vi har købt Well’gå cremen og da jeg købte en ny dåse, fik jeg en prøve med af noget Klinisk Hudpleje creme. Den var han begejstret for, da denne kan bruges om dagen. De revner han har haft på hænderne er snart helet helt op - der kommer selvfølgelig hele tiden nye, men han synes, det hjælper med at holde det nede på et plan, der er til at holde ud.
Blot til jeres behagelige info.


Den bedste

Det er klart den bedste cream nogen sinde, den hjælper på ALT. Jeg har bla. haft en ligtorn, jeg fik skåret væk hos lægen, men de kunne ikke fjerne den og jeg gik med den i over et år og intet hjælp, indtil jeg prøvede den super gode cream.


Tak for en fantastisk creme!

For et par år siden begyndte jeg at få problemer med hård hud på hælene. Trods fodbad og slibning blev det værre og værre. Der kom store smertende revner, så jeg knapt kunne gå. Jeg gik så til en fodplejer, og det hjalp noget, men jeg blev ved med at få revner, der var meget smertefulde. Først nu hvor jeg bruger Alkymea Well'gå creme, kan jeg holde revnerne væk. En virkelig fantastisk god creme.


En super god creme.

Jeg har i de sidste par år haft tendensen til, at få revner i hælene og døjet med tør og hård hud. Jeg har prøvet forskellige fodcremer, men Alkymea Well'gå creme er den der har hjulpet mig. Nu har jeg igen bløde og pæne hæle uden en revne.


Imponerende resultat

Jeg har brugt Alkymea Well'gå Creme de sidste 2 måneder med rigtig god effekt. Jeg har haft blødende hælrevner, helt ind til køddet, og som gjorde ondt for hvert skridt jeg tog. Jeg har prøvet det meste, men siden jeg har brugt jeres creme, har jeg ikke haft de hælrevner og min fodterapeut er meget imponeret over resultatet.


Hælrevner

Mange af mine klienter med hælrevner og tørre hæle har haft stor gavn af at bruge Alkymea Well'gå creme til at blødgøre og ophele revnerne. Cremen er blevet brugt 1-2 gange daglig afhængig af, hvor medtaget hælene var. N.B. En sidegevinst er, at den er fantastisk til at tage kløe ved myggestik.


Hård hud

Det er en utrolig god creme, der holder hvad den lover. Meget nemt at smøre på, og dufter godt. Jeg har prøvet mange forskellige cremer til fødderne, mod tørhed og hård hud, og brugt en formue på sagen. Alkymea - Well'gå creme er bare den bedste!


Fortykket hud

Jeg er så glad, at jeg må dele glæden med jer. Jeg købte en Alkymea Well'gå creme på Sønderborg torv til jul. Og jeg må sige, at det har hjulpet mig fantastisk. Min hudlæge havde forinden sagt, at jeg skulle lære at leve med hudsygdommen fortykket hud. Det kan man ikke gøre noget ved. Jeg har haft det i ca. 5 år, og de revner jeg har haft, kan ikke tælles. Jeg er gået jævnligt til fodpleje og har gjort alt for at komme af med det, men intet hjalp. Nu har jeg lige været hos min fodplejer igen, og hun var forbavset over de fine fødder jeg nu har. Det var min bedste julegave. Det skal I have mange TAK for.

Write your review

Well'go Cream

Helps to remove heel fissures. Prevents calluses and blisters.

Write your review