Original Massageöl

Es wird für Heil-, Sports- und Muskelmassage empfohlen und eignet sich besonders zur lindernden, beruhigenden und helfenden Massage, die jeder seinen Nahestehenden geben kann.

135,00 DKK
inkl. MwSt.

In Stock

Größe
Menge

ALKYMEA's MASSAGEÖL

- ist auf Basis von reinem Olivenöl hergestellt, und aufgrund der speziellen Zusammensetzung von ätherischen Pflanzenölen, natürlichem Kampfer und Menthol ist es überaus effektiv und unterstützt jede Behandlung. Es wird für Heil-, Sports- und Muskelmassage empfohlen und eignet sich besonders zur lindernden, beruhigenden und helfenden Massage, die jeder seinen Nahestehenden geben kann. Gleichzeitig gibt das Olivenöl der Haut die beste Pflege, die man sich denken kann.

Produktbeschreibung:
Alkymea's Massageöl erfüllt drei wichtige Anforderungen:

1) Optimale Schmierfähigkeit.
2) Wirksame Hilfsstoffe.
3) Natürliche Hautpflege.

Wirkung: Stimuliert Nerven und Blutgefäße, wodurch Effekte wie erhöhte Durchblutung, Linderung, Wärme und Muskelentspannung erreicht werden.

INFORMATION FÜR PRAXISINHABER Ideal für alle Formen von Sports-, Heil- und Muskelmassage.

30MA30D

Besondere Bestellnummern

Reviews


Effektiv massageolie

Jeg er massør på Mors og har snart været det i 12 år og bruger Alkymea's produkter i mine behandlinger. Jeg bruger Alkymea's Massageolie, som virker i dybden på musklerne, men tilsætter jordnøddeolie for at opnå den olie jeg kan arbejde med. Til klienter med stive led og muskler anvender jeg med stor tilfredshed Alkymea's Varmebalsam, som også har vist sig at have en særdeles gavnlig effekt på klienter med luftvejsproblemer. Jeg masserer den ind på ryggen over lungerne eller omkring bihulerne i ansigtet. Det giver en masse luft og løsner diverse sekreter.


Fremragende massageolie

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg prøvet mange forskellige massageolier. Det jeg synes fremhæver Alkymea's fremragende massageolier, er at man får en god kontakt med de muskler og væv, der masseres. Og massageolien i sig selv virker samtidig blødgørende og hudplejende.


God massageolie!

Massageolien adskiller sig fra andre massage smøremidler ved at den har en god lugt, indeholder kun gode og gavnlige ingredienser og hvad jeg også synes er meget vigtigt er konsistensen. Den er tilpas tyk til ikke at flyde ud mellem fingrene med det samme og dryppe på gulvet og i lagnerne og alligevel lige til at smøre på kroppen.

Write your review

Original Massageöl

Es wird für Heil-, Sports- und Muskelmassage empfohlen und eignet sich besonders zur lindernden, beruhigenden und helfenden Massage, die jeder seinen Nahestehenden geben kann.

Write your review