Massagebalsam

- zur Reflexzonentherapie und Fußpflege.

69,00 DKK
inkl. MwSt.

In Stock

Größe
Menge

- zur Reflexzonentherapie und Fußpflege.

Dieser Massagebalsam wurde ursprünglich zur Reflexzonentherapie entwickelt und wird mit Erfolg für diesem Zweck verwendet. Er gibt eine angemessene Fettigkeit, und der notwendige feste Griff wird gleichzeitig bewahrt. Er hat einen sehr aktivierenden Effekt, und wegen der erhöhten Durchblutung in den Geweben unterstützt er die Behandlung. Und nicht zuletzt gibt er ein angenehmes, frisches Gefühl, auch noch lange nach der Behandlung.

Außerdem wirkt dieser Balsam sehr effektiv bei schmerzenden, müden und kalten Füßen.
Ein guter Rat: Benützen Sie diesen Balsam zusammen mit Alkymea's Fußrolle.

Produktbeschreibung:
Enthält u.a. natürlichen Kampfer, Menthol und ätherische Pflanzenöle.

INFORMATION FÜR PRAXISINHABER
Wird Instituten mit Reflexzonentherapie, Massage, Fußpflege u.ä. empfohlen.

30MB050

Besondere Bestellnummern

Reviews


Begejstret!

Jeg er meget glad for at bruge Alkymea’s Massage balsam. Min kone blev rygopereret for 12 år siden. Som følge af det, har hun spændinger og ømme muskler i ryggen og benene. For at lette det masserer jeg hende næsten dagligt. Jeg har brugt forskellige olier og cremer gennem årene. Da vi for ca. 6 år siden købte Alkymea Massagebalsam, blev vi så begejstrede for den, at vi nu kun bruger den. Den er rigtig god bl.a. fordi den ikke tørrer ind og er nemmere at bruge end olie.


God creme til fødderne

Jeg har tidligere døjet med et ordentlig lag hård hud på hælene. Nogle gange kom der også revner, og det gjorde virkelig ondt. Jeg filede hælene ofte, men der kom hård hud igen. Efter at jeg begyndte at bruge Alkymea Massagebalsam blev problemerne løst. Jeg smører nu efter behov og behøver aldrig mere at file.


Varme fødder

Giver velvære- god blodcirkulation og varme fødder - god til tør hud.


Massagebalsam

Alkymea Massagebalsam har jeg brugt til zoneterapi i omkring 10 år. Den har en meget fin konsistens, som er let at arbejde med og har en passende glideevne uden at være for fedtende. Den dufter godt uden at være gennemtrængende. Jeg har aldrig haft klienter, der ikke kunne tåle den (allergi venlig). Jeg kan kun anbefale Alkymea Massagebalsam. Den bedste balsam, jeg har prøvet.


Balsam til zoneterapi

Jeg har gennem 11 år brugt Alkymea's Massagebalsam til zoneterapi. Den er yderst velegnet, da den kun skal påføres en gang. Den øger blodcirkulationen, giver dejlige bløde fødder, dufter godt og virker ikke fedtet. Den giver ikke allergi. Jeg har endnu ikke fundet andre cremer, der kan matche den.

Write your review

Massagebalsam

- zur Reflexzonentherapie und Fußpflege.

Write your review