Mildes Massageöl
  • Mildes Massageöl

Mildes Massageöl

Ein Massageöl mit sehr guten Eigenschaften und niedriger Duftintensität.

65,00 DKK
inkl. MwSt.

In Stock

Größe
Menge

- ist auf Basis von reinem Olivenöl hergestellt und im Gegensatz zu Alkymea's Massageöl enthält es weder Kampfer noch Menthol und ist somit sehr geeignet für diejenigen, die ein Massageöl mit niedriger Duftintensität wünschen. Es enthält dagegen andere ätherische Öle mit kampferähnlichem Effekt. Ein sehr populäres Öl für alle Formen von Körper- und Heilmassage. Wegen des Olivenöls gibt es ebenfalls eine optimale Hautpflege.

Produktbeschreibung:
Alkymea's Mildes Massageöl erfüllt drei wichtige Anforderungen:

1) Optimale Schmierfähigkeit.
2) Wirksame Hilfsstoffe.
3) Natürliche Hautpflege.

Mildes, angenehmes und wirkungsvolles Massageöl.


INFORMATION FÜR PRAXISINHABER

Ideales Massageöl für Körper- und Heilmassage.

30MI100

Besondere Bestellnummern

Reviews


Massageolie

Som massør anvender jeg Alkymea Mild Massageolie på min klinik. Det har vist sig at olien virker beskyttende på mine egne fingre, så jeg kan nu tåle at vaske min briks af i sæbevand mange gange om dagen. Desuden har jeg, i de 11 år jeg har brugt olien, ikke haft en patient,, der ikke kunne tåle den. Jeg har brugt andre olier, der har givet problemer som knopper og betændelse i hårsække, men ikke Alkymea's olie. Mine klienter gir' ofte udtryk for oliens dejlige duft og virkning på huden.


Mild duft

Jeg bruger mild massage olie når det er uhensigtsmæssigt at have duften af kamfer f.eks. i soveværelset eller på vej ud af døren. Olien har den absolutte foretrukne konsistens og pga Alkymea´s ellers sublime sortiment af varer er jeg helt tryk ved brugen af også dette produkt. Jeg har også brugt olien til bade-olie indtil massageolie til børn kom på markedet.


Dejlig massageolie

Jeg bruger Alkymea Mild Massageolie, som er drøj og dejlig at bruge og har en dejlig duft. Jeg er ellers meget allergisk, men kan tåle denne olie.

Write your review

Mildes Massageöl

Ein Massageöl mit sehr guten Eigenschaften und niedriger Duftintensität.

Write your review