Heat balm

Very effective on sore muscles and joints, severe muscle tension and rheumatism.

DKK399.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

This balm has proved to be very effective on sore muscles and joints, severe muscle tension and rheumatism. You will soon experience that this balm is indispensable in your "medicine cupboard" and in the massage clinic. Strong herbal extract, organic acid and natural camphor are important ingredients of this very popular and effective product.

Product description:
Contains olive oil, herbal extract, natural camphor, menthol, essential oils and organic acid.

CLINIC INFORMATION:
Highly recommended for clinics with massage treatments and for resale to clients. Is supplied in large quantity for use in clinics.

40VB300

Specific References

Reviews


God varmecreme til sportsskader

Jeg er en aktiv sportsmand og har i adskillige år været meget glad for Alkymea's varmecreme. Ved sportsskader og muskelspændinger har jeg smurt cremen på. Efter et relativ kort stykke tid føles en mærkbar effekt og lindring af spændingerne. Varmebalsamen er drøj i brug og har en super duft. De varmeste anbefalinger herfra.


Varmebalsamen har hjulpet min tennisalbue

Jeg har brugt Alkymea Varmebalsam i mange år og bruger den efter behov. Jeg har oplevet omgående smertelindring efter seneskedebetændelse i håndleddet. Ved tennisalbue har jeg efter brug i en uge 2 gange om dagen ikke mærket mere til smerterne. Efter cykeluheld havde jeg en kraftig blodansamling under albuen og armen var hævet. Jeg masserede med Varmebalsam og dagen efter var hævelsen fortaget.


Varmebalsam

Hvis jeg har opbygget muskelinfiltrationer, det kan være nakke, skuldre og lænd, smører jeg Alkymea Varmebalsam på om aftenen. Næste morgen har det allerede lindret eller er helt væk.


Spændinger/myoserJeg anvender Alkymea Varmebalsam mod spændinger og myoser i nakke og skuldre med stor effekt. Jeg har brugt den til at massere mine ben med, når jeg har stået og gået meget i løbet af dagen og fået ondt.
Inden en lang flyvetur masserede jeg benene ind, og det viste sig, at de ikke blev så hævede, som de plejer. Jeg arbejder til daglig som zoneterapeut og anbefaler Varmebalsam til mine klienter, som har meget glæde af produktet.


God varmebalsam til mine muskelinfiltrationer

Alkymea Varmebalsam er enorm god. Jeg bruger ca. 5 min. på at massere den ind. Den løsner virkelig op for muskelinfiltrationer. Jeg bruger Varmebalsam på nakken og skuldrene inden jeg går i seng. Af og til også på albuer og knæ, der kan være lidt stive og ømme. Varmebalsam løsner også her og skaber ro i leddene.


Alkymea Varmebalsam

Jeg har brugt Alkymea Varmebalsam i min klinik i omkring 10 år. Det er en fantastisk varmecreme både for klienterne, hvor den afslapper musklerne og giver varme og velvære, men også en helt utrolig god balsam at bruge som behandler. Den har en god glideevne uden at være fedtende og er dejlig at arbejde med. Jeg har aldrig haft en klient, der har reageret allergisk over denne balsam.


Ømme led og muskler?

Bruger Varmebalsam mod ømme led og muskler. Det er det bedste produkt, som jeg har fundet. Min erfaring er, at man smører et godt jævnt lag på det område, som man ønsker behandlet, og gnider det ind og ikke massage på området.


Tak for en fantastisk creme!

Alkymea Varmebalsam har hjulpet på mine ømme muskler og ledsmerter. Alkymea’s produkter har jeg brugt gennem mange år og kan anbefale dem.


Varmebalsam

Alkymea Varmebalsam bruger jeg til led og muskelproblemer og den hjælper fantastisk. Jeg har brugt den i mange år og den er uundværlig. Den er altid med i min toilettaske.


Uro i benene

Min mand døjer med uro i benene. Efter at han har brugt Alkymea Varmebalsam, er uroen blever bedre. Vi bruger den også når vi har muskelsmerter, og den lindrer.


Varmecreme til mine led

Alkymea Varmebalsam hjælper mig, når mine led og muskler smerter og ved uro og krampe i benene.


Varmebalsam

Efter at have arbejdet som håndværker i 45 år i alt slags vejr og temperaturer, har jeg meget glæde af at smøre mine slidte led og muskler med Alkymea Varmebalsam, som hjælper mig og gør min dagligdag mere ubesværet.

Write your review

Heat balm

Very effective on sore muscles and joints, severe muscle tension and rheumatism.

Write your review