Lip Balm
  • Lip Balm
  • Lip Balm

Lip Balm

For lips in need of care and maintenance.

DKK39.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

For lips in need of care and maintenance. Protects and heals dry lips, loosens frayed skin, relieves pain and preserves the suppleness of the skin. It lasts a long time on your lips and you can even apply a thin coat under lipstick. With this balm you can put an end to "problem lips", and the ingredients are so natural that you could eat it. No preservatives, colouring agents or flavour additives.

Product description:
Slightly firm balm containing herbal extracts of camomile and lime as well as e.g. olive oil, bees' wax, honey and a touch of menthol. Available in a little jar with 5 g that you can easily bring along wherever you are going.

50LA005

Specific References

Reviews


Den bedste på markedet

Fuldstændig uundværlig læbepomade. Den virker bare. Føler snart jeg har prøvet alle andre, men denne er den eneste der ikke gør læberne mere tørre ved brug.


Fantastisk Læbebalsam

En fantastisk læbebalsam, som jeg er ”blevet afhængig af”. Bløde og velplejede læber med Alkymea Læbebalsam.


Læbebalsam

Elsker denne læbebalsam, er så god ved mine tørre læber, bare synd den ikke fåes i en påsmøringstube, så man er fri for at stikke fingeren i den hver gang.


Alkymea Læbebalsam

Den bedste læbebalsam, der kan fåes.
Bruger den hver aften, og i en enkelt gang iløbet af dagen.
Går helt i panik, hvis jeg ikke kan finde en af dem.... Hav altid et par stykker af dem, og fordelt i tasker, hjemmet og bilen :-D
Med de bedste anbefalinger


Fantastisk læbepomade

Alkymea læbebalsam er en fantastisk læbepomade. Den har hjulpet mine tørre læber året rundt. Den holder længe og er også drøj i brug.


Bestyttende pomade

Alkymea Læbebalsam kan jeg ikke undvære. Alle andre læbepomade produkter gør noget ved den yderste hud på læberne, således at de skal bruges ofte og koster! Alkymea's læbebalsam bruger jeg højst 2-3 gange om dagen. Den er rigtig god til mine læber og beskytter dem.


tørre læber

Jeg har meget tørre læber og der er aldrig noget der har hjulpet før, men så prøvede jeg Alkymea Læbebalsam og det er det eneste, der har hjulpet på mine tørre læber.


Læbebalsam

Jeg kan varmt anbefale Alkymea's Læbebalsam, der giver en langvarig effekt af bløde, fugtede læber.


Læbebalsam

Før smurte jeg mine læber ca. 7 gange om dagen, men Alkymea Læbebalsam giver så meget, at jeg kun behøver at smøre 3 gange.


Tørre læber

Jeg har små knopper på overlæben, som har givet en prikkende smerte og følelsen af meget tørre læber. Efter at jeg få gange har smurt med Alkymea Læbebalsam 1 gang i døgnet, er smertefølelsen og tørre læber en saga. Det er dejligt igen at kunne bruge en læbestift dagligt, uden at læberne føles tørre/irriteret.


:-)

Alkymea Læbebalsam er meget effektiv. På et tidspunkt fik jeg skorpeagtige tørre læber, men det blev hurtigt meget bedre ved brug af denne læbebalsem. Jeg smurte to gange om dagen, og nu går det så godt, at jeg kan nøjes med én gang. Den er iøvrigt meget drøj i brug og behagelig at anvende.


Drøj læbebalsam

Alkymea læbebalsam kan ikke sammenlignes med andre læbepomader. Den er meget drøj og afhjælper tørre læber og ubehag derved på allerbedste vis. Føles dejlig i brug og fedter ikke.


Uundværlig

Alkymea læbebalsam er nem at smøre på, holder længe - ganske enkelt uundværlig.


Super - læbepomade ;-)

Faldt over denne læbebalsam til julemarked i Flensborg. Jeg har altid lidt meget af store herpes sår på læberne - og efter at have prøvet alle gode råd de sidste 30 år, ville jeg prøve den nye læbebalsam - og de sidste to udbrud er kun blevet på størrelse med et knappenålshoved, det er bare super :-)


Bløde læber

Jeg kan varmt anbefale Alkymea's Læbebalsam, der giver en langvarrig effekt af bløde, fugtede læber.


Læbebalsam

Læbebalsam har jeg den er super god mod tør læber og den mod myggestik.

Write your review

Lip Balm

For lips in need of care and maintenance.

Write your review