Face Cream

 - with Marigold. A moisturising, softening cream, which strengthens and normalises damaged skin.

DKK99.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

Especially the skin of the face is exposed to external influences such as sun, wind and sea air which not only dry out the skin but also render the skin less resistant. It is important to have saturated, healthy and elastic skin.
Alkymea's Face Cream, which is made of as natural ingredients as possible, has proved to provide an optimal skin care and is able to regenerate very damaged skin. This is due to for instance the content of marigold and good plant oils.

Product description:
Contains an oil combination with avocado oil and marigold extract, rose water, provitamin B and vitamin E.

50AN050

Specific References

Reviews


Ansigts creme med morgenfrue er den eneste creme, som jeg har brugt i nok mere end 15 år, og jeg har en dejlig blød hud. Hvis der skulle være et lille sår, så læges det meget hurtigt, og hvis solen har været lidt hård, så virker den kølenden og helenden. Jeg kan på det varmeste anbefale cremen til alle, der ønsker en lækker enkelt løsning på en dagcreme året rundt.


Super gode produkter

Virkelig et godt produkt!


super

rigtig dejlig creme at bruge og meget mild og syntes den ensarter huden, samt billig


Hejsa

Jeg har altid haft store porer og fedtet hud med masser af bumser, man kan også godt sige det var akne. Jeg bruger cremen nu i to uger og har fået fin og ren hud. Kæresten bruger den også til behandling af psoriasis og er bare glad.


Ansigtscreme

Tidligere brugte jeg en dyr hudplejeserie, men havde altid rødt udslet i ansigtet. Efter at have skiftet til Alkymea's hudplejeprodukter, bl.a. Ansigtscreme med morgenfrue, er min hud helt problemfri.


Lækker duft!

Jeg bruger dagligt Alkymea Ansigtscreme med morgenfrue og kan på ingen måde undvære den. Huden falder dejligt til ro og cremen trænger hurtigt ind. Holder længe og er drøj i brug.

Write your review

Face Cream

 - with Marigold. A moisturising, softening cream, which strengthens and normalises damaged skin.

Write your review