Sensitive Massage Oil

Child Massage Oil

DKK79.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

Child Massage Oil

30SE100

Specific References

Reviews


Massageolien SENSITIV

Olien er et meget fin produkt at arbejde med. Det er en meget koncentret olie – så man bruger ikke så meget. Den indholder mange fine dufte, som går ind på klientens psyke på en positiv måde. Jeg er og bliver glad for denne gode olie i mit arbejde som Massør.
Med venlig hilsen
Stella Jensen/ Nyk. Mors.


...min dreng elsker massage

Jeg har en dreng på knap 2 år og han får jævnligt massage på mave, arme og ben med Alkymea's børne massageolie. Den er fantastisk og beroliger. Yderligere er det en mild olie til hans sarte hud.


Massageolie til børn

Jeg bruger børne massageolien til mine børn, fordi både de og jeg godt kan lide at have hyggestunder med massage. Jeg ved at olien er så mild at også børnene kan give hinanden massage uden risiko for overdosering eller hvis en skulle komme til at få det i ansigtet. Jeg bruger det også i badevandet hvis jeg synes deres hud er lidt tør eller bare som ekstra forkælelse.


Babymassageolie

Jeg bruger Alkymeas baby massageolie i badevandet til min pige på 8 mdr. Jeg har brugt den siden hun var spæd. Den er dejlig mild, har en behagelig duft og virker samtidig beroligende. Jeg er tryg ved at bruge den, da den er baseret på naturlige råvarer. Den gør huden blød og smidig.

Write your review

Sensitive Massage Oil

Child Massage Oil

Write your review