Massage Balm

It has a suitable glide effect while maintaining the necessary firm grip.

DKK369.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

Massage Balm - for zone therapy.

This massage balm was originally developed for zone therapy and is successfully used for this purpose. It has a suitable glide effect while maintaining the necessary firm grip. It has a very activating effect due to increased blood flow in the tissues which supports the treatment and makes it more effective. It gives a pleasant fresh sensation long after the treatment.
Furthermore, it is a highly effective and very suitable balm for sore, tired and cold feet.
Tip: Use massage balm together with Alkymea's Foot Roller.

Product description:
Contains natural camphor, menthol and essential plant oils.

30MB500

Specific References

Reviews


Begejstret!

Jeg er meget glad for at bruge Alkymea’s Massage balsam. Min kone blev rygopereret for 12 år siden. Som følge af det, har hun spændinger og ømme muskler i ryggen og benene. For at lette det masserer jeg hende næsten dagligt. Jeg har brugt forskellige olier og cremer gennem årene. Da vi for ca. 6 år siden købte Alkymea Massagebalsam, blev vi så begejstrede for den, at vi nu kun bruger den. Den er rigtig god bl.a. fordi den ikke tørrer ind og er nemmere at bruge end olie.


God creme til fødderne

Jeg har tidligere døjet med et ordentlig lag hård hud på hælene. Nogle gange kom der også revner, og det gjorde virkelig ondt. Jeg filede hælene ofte, men der kom hård hud igen. Efter at jeg begyndte at bruge Alkymea Massagebalsam blev problemerne løst. Jeg smører nu efter behov og behøver aldrig mere at file.


Varme fødder

Giver velvære- god blodcirkulation og varme fødder - god til tør hud.


Massagebalsam

Alkymea Massagebalsam har jeg brugt til zoneterapi i omkring 10 år. Den har en meget fin konsistens, som er let at arbejde med og har en passende glideevne uden at være for fedtende. Den dufter godt uden at være gennemtrængende. Jeg har aldrig haft klienter, der ikke kunne tåle den (allergi venlig). Jeg kan kun anbefale Alkymea Massagebalsam. Den bedste balsam, jeg har prøvet.


Balsam til zoneterapi

Jeg har gennem 11 år brugt Alkymea's Massagebalsam til zoneterapi. Den er yderst velegnet, da den kun skal påføres en gang. Den øger blodcirkulationen, giver dejlige bløde fødder, dufter godt og virker ikke fedtet. Den giver ikke allergi. Jeg har endnu ikke fundet andre cremer, der kan matche den.

Write your review

Massage Balm

It has a suitable glide effect while maintaining the necessary firm grip.

Write your review