Mild Massage Oil

Massage oil with a milder aroma.

DKK135.00
Tax included

In Stock

Size
Quantity

- is based on pure olive oil but contrary to Alkymea's Massage Oil it is without camphor and menthol and thus suitable for those who want a massage oil with a milder aroma. Instead of camphor it contains a composition of other essential oils with camphor-like effects. A very popular oil for all kinds of body massage. Owing to its content of olive oil it also provides optimal skin care.

Product description:
Alkymea's Mild Massage Oil has three important qualities:

1) Provides the perfect glide for massage.
2) Effective ingredients which support the massage.
3) Natural skin care.

A mild, pleasant and effective massage oil.


CLINIC INFORMATION

Ideal massage oil for therapeutic massage.

30MI30D

Specific References

Reviews


Massageolie

Som massør anvender jeg Alkymea Mild Massageolie på min klinik. Det har vist sig at olien virker beskyttende på mine egne fingre, så jeg kan nu tåle at vaske min briks af i sæbevand mange gange om dagen. Desuden har jeg, i de 11 år jeg har brugt olien, ikke haft en patient,, der ikke kunne tåle den. Jeg har brugt andre olier, der har givet problemer som knopper og betændelse i hårsække, men ikke Alkymea's olie. Mine klienter gir' ofte udtryk for oliens dejlige duft og virkning på huden.


Mild duft

Jeg bruger mild massage olie når det er uhensigtsmæssigt at have duften af kamfer f.eks. i soveværelset eller på vej ud af døren. Olien har den absolutte foretrukne konsistens og pga Alkymea´s ellers sublime sortiment af varer er jeg helt tryk ved brugen af også dette produkt. Jeg har også brugt olien til bade-olie indtil massageolie til børn kom på markedet.


Dejlig massageolie

Jeg bruger Alkymea Mild Massageolie, som er drøj og dejlig at bruge og har en dejlig duft. Jeg er ellers meget allergisk, men kan tåle denne olie.

Write your review

Mild Massage Oil

Massage oil with a milder aroma.

Write your review