Lippenbalsam
  • Lippenbalsam
  • Lippenbalsam

Lippenbalsam

Zur täglichen Pflege und Heilung trockener Lippen.

39,00 DKK
inkl. MwSt.

In Stock

Größe
Menge

Anwendung:
Zur täglichen Pflege, Schutz und Heilung trockener Lippen.

Eigenschaften:
Schützt und heilt trockene Lippen, löst schonend fransige Haut, lindert Empfindlichkeit, bewahrt und baut die Geschmeidigkeit der Haut auf. Haltet gut und lange auf den Lippen und kann sogar, in einer dünn aufgetragenen Schicht, unter dem Lippenstift angewendet werden. Bei diesem Balsam ist es Schluß mit "Problem Lippen".

Produktbeschreibung:
Balsam mit schmierbarer fester Konsistenz in einer kleinen praktischen Dose. Einfach mit einem Finger aufzutragen. Duft og Geschmack von Kamille und Honig.

Inhaltsstoffe u.a.:
Olivenöl , Kräuterauszüge von Kamille und Linde sowie Bienenwachs, Honig, Menthol, Vitamin E und natürliches Antioxidant.  Ohne Konservierung, Farb- und Geschmackstoffe.

 

50LA005

Besondere Bestellnummern

Reviews


Den bedste på markedet

Fuldstændig uundværlig læbepomade. Den virker bare. Føler snart jeg har prøvet alle andre, men denne er den eneste der ikke gør læberne mere tørre ved brug.


Fantastisk Læbebalsam

En fantastisk læbebalsam, som jeg er ”blevet afhængig af”. Bløde og velplejede læber med Alkymea Læbebalsam.


Læbebalsam

Elsker denne læbebalsam, er så god ved mine tørre læber, bare synd den ikke fåes i en påsmøringstube, så man er fri for at stikke fingeren i den hver gang.


Alkymea Læbebalsam

Den bedste læbebalsam, der kan fåes.
Bruger den hver aften, og i en enkelt gang iløbet af dagen.
Går helt i panik, hvis jeg ikke kan finde en af dem.... Hav altid et par stykker af dem, og fordelt i tasker, hjemmet og bilen :-D
Med de bedste anbefalinger


Fantastisk læbepomade

Alkymea læbebalsam er en fantastisk læbepomade. Den har hjulpet mine tørre læber året rundt. Den holder længe og er også drøj i brug.


Bestyttende pomade

Alkymea Læbebalsam kan jeg ikke undvære. Alle andre læbepomade produkter gør noget ved den yderste hud på læberne, således at de skal bruges ofte og koster! Alkymea's læbebalsam bruger jeg højst 2-3 gange om dagen. Den er rigtig god til mine læber og beskytter dem.


tørre læber

Jeg har meget tørre læber og der er aldrig noget der har hjulpet før, men så prøvede jeg Alkymea Læbebalsam og det er det eneste, der har hjulpet på mine tørre læber.


Læbebalsam

Jeg kan varmt anbefale Alkymea's Læbebalsam, der giver en langvarig effekt af bløde, fugtede læber.


Læbebalsam

Før smurte jeg mine læber ca. 7 gange om dagen, men Alkymea Læbebalsam giver så meget, at jeg kun behøver at smøre 3 gange.


Tørre læber

Jeg har små knopper på overlæben, som har givet en prikkende smerte og følelsen af meget tørre læber. Efter at jeg få gange har smurt med Alkymea Læbebalsam 1 gang i døgnet, er smertefølelsen og tørre læber en saga. Det er dejligt igen at kunne bruge en læbestift dagligt, uden at læberne føles tørre/irriteret.


:-)

Alkymea Læbebalsam er meget effektiv. På et tidspunkt fik jeg skorpeagtige tørre læber, men det blev hurtigt meget bedre ved brug af denne læbebalsem. Jeg smurte to gange om dagen, og nu går det så godt, at jeg kan nøjes med én gang. Den er iøvrigt meget drøj i brug og behagelig at anvende.


Drøj læbebalsam

Alkymea læbebalsam kan ikke sammenlignes med andre læbepomader. Den er meget drøj og afhjælper tørre læber og ubehag derved på allerbedste vis. Føles dejlig i brug og fedter ikke.


Uundværlig

Alkymea læbebalsam er nem at smøre på, holder længe - ganske enkelt uundværlig.


Super - læbepomade ;-)

Faldt over denne læbebalsam til julemarked i Flensborg. Jeg har altid lidt meget af store herpes sår på læberne - og efter at have prøvet alle gode råd de sidste 30 år, ville jeg prøve den nye læbebalsam - og de sidste to udbrud er kun blevet på størrelse med et knappenålshoved, det er bare super :-)


Bløde læber

Jeg kan varmt anbefale Alkymea's Læbebalsam, der giver en langvarrig effekt af bløde, fugtede læber.


Læbebalsam

Læbebalsam har jeg den er super god mod tør læber og den mod myggestik.

Write your review

Lippenbalsam

Zur täglichen Pflege und Heilung trockener Lippen.

Write your review