Sensitiv Massageöl

Mildes, beruhigendes Massageöl für Kinder.

165,00 DKK
inkl. MwSt.

In Stock

Größe
Menge

Anwendung:
Zur sanften und beruhigenden Massage von Kindern. Kann auch als Badezusatz verwendet werden. 

Eigenschaften:
Natürliche Pflege für die zarte Kinderhaut. Die ätherischen Öle, die aus Pflanzen mit bekannter beruhigender Wirkung gewonnen werden, sind in geringer, schonender Menge beigesetzt.

Produktbeschreibung:
Leichtes fettiges Öl mit dem Duft beruhigender Kräuter.
Ohne Konservierungsmittel.

Inhaltsstoffe:
Olivenöl, Mandelöl, beruhigende Pflanzenöle, natürliches Antioxidant.

30SE300

Besondere Bestellnummern

Reviews


Massageolien SENSITIV

Olien er et meget fin produkt at arbejde med. Det er en meget koncentret olie – så man bruger ikke så meget. Den indholder mange fine dufte, som går ind på klientens psyke på en positiv måde. Jeg er og bliver glad for denne gode olie i mit arbejde som Massør.
Med venlig hilsen
Stella Jensen/ Nyk. Mors.


...min dreng elsker massage

Jeg har en dreng på knap 2 år og han får jævnligt massage på mave, arme og ben med Alkymea's børne massageolie. Den er fantastisk og beroliger. Yderligere er det en mild olie til hans sarte hud.


Massageolie til børn

Jeg bruger børne massageolien til mine børn, fordi både de og jeg godt kan lide at have hyggestunder med massage. Jeg ved at olien er så mild at også børnene kan give hinanden massage uden risiko for overdosering eller hvis en skulle komme til at få det i ansigtet. Jeg bruger det også i badevandet hvis jeg synes deres hud er lidt tør eller bare som ekstra forkælelse.


Babymassageolie

Jeg bruger Alkymeas baby massageolie i badevandet til min pige på 8 mdr. Jeg har brugt den siden hun var spæd. Den er dejlig mild, har en behagelig duft og virker samtidig beroligende. Jeg er tryg ved at bruge den, da den er baseret på naturlige råvarer. Den gør huden blød og smidig.

Write your review

Sensitiv Massageöl

Mildes, beruhigendes Massageöl für Kinder.

Write your review